• Dimljen kare brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen kare brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen kare brez kosti
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju, katerega vsi dobro poznamo. Kare je zelo pust kos mesa, saj ima nizko vsebnost maščobe.Sestavine:svinjski kare brez kostiPiranska solčesenpopersuhe začimbePriprava:Klasično dimljeno meso potrebuje…
    • Izberi pakiranje
    • 7.0014.00
  • Dimljen vrat brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen vrat brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen vrat brez kosti
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju, katerega vsi dobro poznamo. Vratovina ima marmornato strukturo mesa in je eden najbolj okusnih delov, saj se v mesu prepleta maščoba.Sestavine:svinjska vratovinaPiranska solčesenpopersuhe…
    • Izberi pakiranje
    • 7.0018.00
  • Dimljena hamburška slanina Hiter pogled
    • Dimljena hamburška slanina Hiter pogled
    • Dimljena hamburška slanina
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju, katerega vsi dobro poznamo. Dimljena hamburška slanina ima večjo vsebnost maščobe in je zato odlična za peko ali kot dodatek jedem.Sestavine:svinjska rebraPiranska solčesenpopersuhe…
    • Izberi pakiranje
    • 2.5013.50
  • Dimljena rebra Hiter pogled
    • Dimljena rebra Hiter pogled
    • Dimljena rebra
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju. Dimljena rebra ne smejo manjkati v enolončnicah, kot so segedin, pasulj, prebranec in podobne. Sestavine:Svinjska rebra s kostmi Piranska sol, česen, poper, suhe začimbe.Priprava:Dimljena…
    • Izberi pakiranje
    • 7.0013.50
  • Dimljena šunka Hiter pogled
    • Dimljena šunka Hiter pogled
    • Dimljena šunka
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju. Meso za dimljene šunke je od svinjskega stegna in vsebujejo manj maščobe. Na zalogi imamo samo še šunke s kožo.Sestavine:svinjsko stegno, Piranska sol,…
    • Izberi pakiranje
    • 7.0013.50
Zapri meni
×

Košarica