• Krvavice hišne Hiter pogled
    • Krvavice hišne Hiter pogled
    • Krvavice hišne
    • Pravijo, da ima vsaka vas v Sloveniji svoj recept za izdelavo krvavic, mi se našega držimo že vsaj 100 let. Dedek je vedno govoril, da mora biti prava krvavica polnjena v debelo svinjsko črevo, da se lahko ”ornh zapeče in hrusta”. Krvavice se že tradicionalno izdelujejo v zimskem času, zato jih imamo tudi mi v ponudbi samo, ko nastopi mraz.…
    • Izberi pakiranje
  • Krvavice v govejem črevu Hiter pogled
    • Krvavice v govejem črevu Hiter pogled
    • Krvavice v govejem črevu
    • Pravijo, da ima vsaka vas v Sloveniji svoj recept za izdelavo krvavic, mi se našega držimo že vsaj 100 let.  Krvavice se že tradicionalno izdelujejo v zimskem času, zato jih imamo tudi mi v ponudbi samo, ko nastopi mraz. Ponavadi od oktobra do marca.  Izdelujemo jih iz prekuhanih svinjskih glav in pljuč, katerim dodamo meto, majaron, Piransko sol, svežo čebulo…
    • Izberi pakiranje
  • Pečenice Hiter pogled
    • Pečenice Hiter pogled
    • Pečenice
    • Tradicionalno so bile pečenice jed, ki se je jedla ob kolinah, saj imajo sveže pečenice brez aditivov zelo kratek rok uporabe in sicer 3-4 dni. Danes jih seveda lahko tudi zmrznemo in tako ohranimo njihovo svežino tudi za dlje časa. Pri nas izdelujemo pečenice vsak dan, tako da so vedno sveže.  Prave pečenice se izdeluje iz grobo mletega svinjskega mesa,…
    • Izberi pakiranje
Zapri meni
×

Košarica