• Gorenjska zaseka Hiter pogled
    • Gorenjska zaseka Hiter pogled
    • Gorenjska zaseka
    • Za izdelavo gorenjske zaseke na star način je potrebno najprej dobiti pravo slanino. Mi uporabljamo mesnato slanino svinjskih zaušnikov in trdo hrbtno slanino, ki jo razsolimo v mešanici stopljene soli in zaupnih začimb, katere dajo naši zaseki poseben okus. Po dobrem tednu dni sol iz slanine speremo, da zaseka ne postane preslana, in jo odimimo na klasični način v dimnici.…
    • Dodaj v košarico
    • 3.50
  • Kmečka pašteta Hiter pogled
    • Kmečka pašteta Hiter pogled
    • Kmečka pašteta
    • Paštete so ob pravilni sestavi eden bolj zdravih zajtrkov, saj ne vsebujejo sladkorjev in so preproste za pripravo, istočasno pa vsebujejo veliko beljakovin. Našo pašteto izdelujemo iz kuhanega svinjskega mesa in mladih govejih jeter. Masi dodamo praženo čebulo, Piransko sol, poper, timijan in čili. Preden jo napolnimo v kozarčke, ji dodamo sveže korenje in peteršilj. Tako pripravljena pašteta vsebuje manj…
    • Dodaj v košarico
    • 1.70
  • Pašteta s tartufi Hiter pogled
    • Pašteta s tartufi Hiter pogled
    • Pašteta s tartufi
    • Paštete so ob pravilni sestavi eden bolj zdravih zajtrkov, saj ne vsebujejo sladkorjev in so preproste za pripravo, sočasno pa vsebujejo veliko beljakovin. Našo pašteto izdelujemo iz kuhanega svinjskega mesa in mladih govejih jeter. Masi dodamo praženo čebulo, Piransko sol, poper, timijan in čili. Preden jo napolnimo v kozarčkem ji dodamo sveže korenje in sveže tartufe. Tako pripravljena pašteta vsebuje…
    • Dodaj v košarico
    • 2.30
  • Tatarski biftek Hiter pogled
    • Tatarski biftek Hiter pogled
    • Tatarski biftek
    • Tatarski biftek je pripravljen iz prvovrstnega govejega mesa in je obvezna sestavina vsake praznične mize. Naš recept ne vsebuje konzervansov, zato ga pripravljamo dnevno svežega po naročilu.Sestavine:Goveje meso, Piranska sol, kapre, čili, inčuni, majoneza, poper, paprika, čebula, česen.Priprava:Tatarski biftek postrežemo z vloženo zelenjavo in izbranim sirom. Priporočamo, da kruh popečete in ga po želji namažete z maslom.Rok uporabe najmanj 5…
    • Izberi pakiranje
    • 4.2021.00
Zapri meni
×

Košarica