• Bela slanina – Lardo Hiter pogled
    • Bela slanina – Lardo Hiter pogled
    • Bela slanina – Lardo
    • Izdelujemo jo po starem italjanskem receptu, ki mu dodamo gorenjski priokus. Slanino razsolimo v mešanici začimb in Piranske soli, nato pa jo rahlo odimimo v črni sobi ali raufkamri, v kateri za dim poskrbijo bukova drva in suha žagovina. Tako pripravljen Lardo se kar stopi v ustih in je odličen za narezek ali pa ga uporabimo za izboljšanje okusa.Sestavine:trda hrbtna…
    • Izberi pakiranje
  • Pečena hamburška slanina Hiter pogled
    • Pečena hamburška slanina Hiter pogled
    • Pečena hamburška slanina
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju. Po tem postopku na nizki temperaturi hamburger pečemo v pečici še 4 ure, da se zmehča in kar stopi v ustih.Sestavine:Svinjska rebraPiranska solčesenpopersuhe…
    • Izberi pakiranje
Zapri meni
×

Košarica