Svinjska rebra obrežemo in jim odstranimo kožo in kosti. Tako pripravljeno meso narežemo na zrezke in začinimo s Piransko soljo, poprom in domačim česnom. Pripravljeno je Carsko meso, za katerega marsikdo pravi, da je boljše kot katerikoli čavap. Se strinjate z njimi?Sestavine:svinjska rebra brez kostiPiranska solčesenpoperPriprava:Carsko meso je že začinjeno, zato ga samo popečemo iz obeh strani do želene hrustljavosti.Rok…
Bolj kot so sveži, boljši so, zato jih v poletni sezoni izdelujemo dnevno. Sveži čevapčiči brez dodanih konzervansov in barvil pričnejo oksidirati že v dveh dneh, zato lahko hitro ločite, kateri so res kvalitetni.Sestavine:60% svinjsko meso20% goveje meso20% slaninaPiranska solčesenpoperPriprava:Čevapčiči so že začinjeni, zato jih samo popečemo do želene hrustljavosti.Rok uporabe do 5 dni.
Krače brez kosti in kože že pripravljene za peko na žaru ali paniranje.Priprava:Krače so že začinjene, zato jih samo spečemo na žaru ali pripravimo po dunajsko.Rok uporabe do 6 dni.
Začinjeni ražnjiči s svežo papriko ne smejo manjkati na pravem poletnem praznovanju.Sestavine:Svinjsko mesopaprikaPiranska solpoperčesenPriprava:Ražnjiči so že pripravljeni, zato jih samo popečemo na žaru.Rok uporabe do 5 dni.
Svinjska vratovina, narezana na zrezke in začinjena, je preprosta za pripravo in gre odlično skupaj s čevapčiči na vsakem pikniku.Sestavine:Svinjsko mesoPiranska solpoperčesenPriprava:Meso je že pripravljeno in začinjeno, zato ga samo spečemo do želene hrustljavosti.Rok uporabe do 4 dni.