• Bela slanina – Lardo Hiter pogled
    • Bela slanina – Lardo Hiter pogled
    • Bela slanina – Lardo
    • Izdelujemo jo po starem italjanskem receptu, ki mu dodamo gorenjski priokus. Slanino razsolimo v mešanici začimb in Piranske soli, nato pa jo rahlo odimimo v črni sobi ali raufkamri, v kateri za dim poskrbijo bukova drva in suha žagovina. Tako pripravljen Lardo se kar stopi v ustih in je odličen za narezek ali pa ga uporabimo za izboljšanje okusa.Sestavine:trda hrbtna…
    • Izberi pakiranje
  • Carsko meso Hiter pogled
    • Carsko meso Hiter pogled
    • Carsko meso
    • Svinjska rebra obrežemo in jim odstranimo kožo in kosti. Tako pripravljeno meso narežemo na zrezke in začinimo s Piransko soljo, poprom in domačim česnom. Pripravljeno je Carsko meso, za katerega marsikdo pravi, da je boljše kot katerikoli čavap. Se strinjate z njimi?Sestavine:svinjska rebra brez kostiPiranska solčesenpoperPriprava:Carsko meso je že začinjeno, zato ga samo popečemo iz obeh strani do želene hrustljavosti.Rok…
    • Izberi pakiranje
  • Celi piščanci Hiter pogled
    • Celi piščanci Hiter pogled
    • Celi piščanci
    • Domači piščanci znanih slovenskih rejcev perutnine brez dodanih konzervansov. Nezačinjen. En piščanec ima od 1500 do 2000 g. Cena na kilogram 6,70 € Priprava: Domačega piščaneca spečemo v pečici, lahko ga polnimo ali pa razkosamo in meso pripravimo po želji. Rok uporabe do 7 dni.
    • Izberi pakiranje
  • Čevapčiči Hiter pogled
    • Čevapčiči Hiter pogled
    • Čevapčiči
    • Bolj kot so sveži, boljši so, zato jih v poletni sezoni izdelujemo dnevno. Sveži čevapčiči brez dodanih konzervansov in barvil pričnejo oksidirati že v dveh dneh, zato lahko hitro ločite, kateri so res kvalitetni.Sestavine:60% svinjsko meso20% goveje meso20% slaninaPiranska solčesenpoperPriprava:Čevapčiči so že začinjeni, zato jih samo popečemo do želene hrustljavosti.Rok uporabe do 5 dni. 
    • Izberi pakiranje
  • Dimljen kare brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen kare brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen kare brez kosti
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju, katerega vsi dobro poznamo. Kare je zelo pust kos mesa, saj ima nizko vsebnost maščobe.Sestavine:svinjski kare brez kostiPiranska solčesenpopersuhe začimbePriprava:Klasično dimljeno meso potrebuje…
    • Izberi pakiranje
  • Dimljen sir Hiter pogled
    • Dimljen sir Hiter pogled
    • Dimljen sir
    • Tip mleka:KravjeVrsta mleka:surovo delno posneto kravje mlekoČas zorenja:6-8 tednovVelikost hlebca:350g-420gTip sira:Poltrdi sirPredlog za serviranje:Zaradi topljive strukture je dimljeni sir odlična izbira za popestritev pice ali toplih sendvičev, svojo prijetno prekajeno aromo pa doda tudi pečenemu mesu. Na ploščah svoje okuse lepo razvije ob sveži zelenjavi ter belem ali polnozrnatem kruhu.Cena na kilogram 15,35 €
    • Izberi pakiranje
  • Dimljen vrat brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen vrat brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen vrat brez kosti
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju, katerega vsi dobro poznamo. Vratovina ima marmornato strukturo mesa in je eden najbolj okusnih delov, saj se v mesu prepleta maščoba.Sestavine:svinjska vratovinaPiranska solčesenpopersuhe…
    • Izberi pakiranje
  • Dimljena hamburška slanina Hiter pogled
    • Dimljena hamburška slanina Hiter pogled
    • Dimljena hamburška slanina
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju, katerega vsi dobro poznamo. Dimljena hamburška slanina ima večjo vsebnost maščobe in je zato odlična za peko ali kot dodatek jedem.Sestavine:svinjska rebraPiranska solčesenpopersuhe…
    • Izberi pakiranje
  • Dimljena rebra Hiter pogled
    • Dimljena rebra Hiter pogled
    • Dimljena rebra
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju. Dimljena rebra ne smejo manjkati v enolončnicah, kot so segedin, pasulj, prebranec in podobne. Sestavine:Svinjska rebra s kostmi Piranska sol, česen, poper, suhe začimbe.Priprava:Dimljena…
    • Izberi pakiranje
  • Dimljena šunka brez kosti Hiter pogled
    • Dimljena šunka brez kosti Hiter pogled
    • Dimljena šunka brez kosti
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju. Meso za dimljene šunke je od svinjskega stegna in vsebujejo manj maščobe. Sestavine:svinjsko stegnoPiranska solčesenpopersuhe začimbePriprava:Klasično dimljeno meso potrebuje daljše kuhanje in sicer od…
    • Izberi pakiranje
  • Domač sadni jogurt Hiter pogled
    • Domač sadni jogurt Hiter pogled
    • Domač sadni jogurt
    • Tip mleka:KravjeOsnovna surovina:pasterizirano polnomastno kravje mlekopasterizirano posneto kravje mlekoVelikost pakiranja:plastenka 0,5lPredlog za serviranje:Sadni jogurt je dobra izbira za hitro in zdravo malico, prijetne sadne arome pa imajo odličen okus tudi v kremah in nadevih za različna peciva in sladice.Cena za 0,5 l plastenko navadega jogurta 1,50 €, sadni 1,80 €
    • Izberi pakiranje
  • Domača govedina Hiter pogled
  • Domača salama Hiter pogled
    • Domača salama Hiter pogled
    • Domača salama
    • Domača salama je ena najbolj znanih tradicionalnih slovenskih kmečkih jedi, ki ne sme manjkati na nobeni praznični mizi.  Skrivnost dobre salame je v kvalitetnih sestavinah, pravilnem zorjenju in kančku vraževerja. Moj dedek mi je vedno pravil, da moraš salame delati samo ob prazni luni, saj se drugače meso ne osuši pravilno. Tako, kot bi znali reči drvarji za svoj les.…
    • Izberi pakiranje
  • Domača teletina Hiter pogled
  • Domače hrenovke Hiter pogled
    • Domače hrenovke Hiter pogled
    • Domače hrenovke
    • Izdelujemo jih iz svinjskega mesa, govedine in slanine, polnimo jih v naravna ovčja čreva. Vse hrenovke odimimo klasično, v dimnici s pomočjo bukovih drv in žaganja. Sestavine:50% svinjsko meso25% goveja vratovina25% slaninaPiranska solnitritna solPakirano po 2 para od 200g do 300gCena na KG 8,90 €Priprava:Hrenovke damo v hladno vodo, ko voda zavre, lonec odstavimo od štedilnika in jih pustimo v vroči…
    • Dodaj v košarico
  • Domače klobase Hiter pogled
    • Domače klobase Hiter pogled
    • Domače klobase
    • Prava gorenjska klobasa kot nekoč, izdelana brez konzervansov.  Včasih so gorenjci izdelovali svoje klobase iz manj mletega svinjskega mesa boljših koncev, katere so rahlo odimili in začinili samo z morsko soljo, domačim česnom in mletim poprom. Mi se še vedno držimo te osnovne recepture. Na večje kose narežemo svinjsko stegno, goveje stegno in trdo hrbtno slanino. Meso zmešamo skupaj in…
    • Dodaj v košarico
  • Domače maslo Hiter pogled
    • Domače maslo Hiter pogled
    • Domače maslo
    • Tip mleka:KravjeOsnovna surovina:Kisla smetanaVelikost štručke:120g in 240gPredlog za serviranje:Zaradi odlične arome in okusa maslo obogati prav vsako jed in je nepogrešljiv del zajtrka. Je dobra izbira pri pripravi slaščic, s svojo mehko strukturo pa lepo deluje tudi v različnih namazih in omakah.Cena na kilogram 16,06 €
    • Izberi pakiranje
  • Gorenjska zaseka Hiter pogled
    • Gorenjska zaseka Hiter pogled
    • Gorenjska zaseka
    • Za izdelavo gorenjske zaseke na star način je potrebno najprej dobiti pravo slanino. Mi uporabljamo mesnato slanino svinjskih zaušnikov in trdo hrbtno slanino, ki jo razsolimo v mešanici stopljene soli in zaupnih začimb, katere dajo naši zaseki poseben okus. Po dobrem tednu dni sol iz slanine speremo, da zaseka ne postane preslana, in jo odimimo na klasični način v dimnici.…
    • Dodaj v košarico
  • Goveji zrezki Hiter pogled
    • Goveji zrezki Hiter pogled
    • Goveji zrezki
    • Goveji zrezki s poreklom iz Poljanske doline od znanih rejcev.  Pakirano po 2-3 zrezke na paket oziroma 200g-300 g.Priprava:Goveje zrezke lahko spečemo na hitro na žaru. Če jih pripravljamo v omaki, je potrebno daljše kuhanje, da se zrezek zmehča.  Cena na kilogram 10,90 €Rok uporabe do 14 dni. 
    • Dodaj v košarico
  • Kisla smetana Hiter pogled
    • Kisla smetana Hiter pogled
    • Kisla smetana
    • Tip mleka:KravjeOsnovna surovina:pasterizirana sladka smetanaVelikost pakiranja:različna pakiranjaPredlog za serviranje:Kisla smetana lepo obogati okus najrazličnejših jedi - omak, juh, zavitkov ali zelenjavnih jedi, odlična pa je tudi za pripravo solatnih prelivov in hladnih omak.Cena na kilogram 5,55 €
    • Izberi pakiranje
  • Kislo mleko Hiter pogled
    • Kislo mleko Hiter pogled
    • Kislo mleko
    • Tip mleka:KravjeOsnovna surovina:pasterizirano polnomastno kravje mlekoVelikost pakiranja:lonček 0,25lPredlog za serviranje:Kislo mleko je lahko odlična popestritev zajtrka ali malice. Tradicionalno ga postrežemo ob svežem kruhu ali žgancih, okusno pa je tudi v kombinaciji z različnimi juhami in omakami.
    • Izberi pakiranje
  • Kmečka pašteta Hiter pogled
    • Kmečka pašteta Hiter pogled
    • Kmečka pašteta
    • Paštete so ob pravilni sestavi eden bolj zdravih zajtrkov, saj ne vsebujejo sladkorjev in so preproste za pripravo, istočasno pa vsebujejo veliko beljakovin. Našo pašteto izdelujemo iz kuhanega svinjskega mesa in mladih govejih jeter. Masi dodamo praženo čebulo, Piransko sol, poper, timijan in čili. Preden jo napolnimo v kozarčke, ji dodamo sveže korenje in peteršilj. Tako pripravljena pašteta vsebuje manj…
    • Dodaj v košarico
  • Kmečka šunkarica Hiter pogled
    • Kmečka šunkarica Hiter pogled
    • Kmečka šunkarica
    • Izdelujemo jo iz mešanice svinjskega in govejega mesa, v katerega ne dodajamo hidrovezivnih sredstev za zadrževanje vode, ter tako dosežemo bolj kompaktno in okusno šunkarico, katera ima nižjo vsebnost soli, saj le ta predstavlja samo 2 grama na 100 gramov izdelka.   Šunko izdelujemo iz svinjskega plečeta in goveje vratovine, ki deluje kot vezivo za svinjino in slanino. Šunkarica mora po…
    • Izberi pakiranje
  • Kozji sir Hiter pogled
    • Kozji sir Hiter pogled
    • Kozji sir
    • Tip mleka:KozjeVrsta mleka:termizirano polnomastno kozje mlekoČas zorenja:3-6 mesecevVelikost hlebca:1kg-3kgTip sira:Poltrdi sirPredlog za serviranje:Nežen kozji sir lepo dopolnjuje zelenjavo blagega okusa (na primer cvetačo ali jajčevce), odličen pa je tudi za popestritev pečenih rib in morskih sadežev. Na sirni plošči se dobro ujema s sladkastim okusom mandljev in mehkim belim kruhom.Cena na kilogram 29,25 €
    • Izberi pakiranje
  • Kravje in kozje mleko Hiter pogled
    • Kravje in kozje mleko Hiter pogled
    • Kravje in kozje mleko
    • Tip mleka:KravjeKozjeOsnovna surovina:pasterizirano polnomastno kravje mleko (sezonska vrednost maščob 3,6%-4,2%) pasterizirano posneto kravje mleko (manj kot 1% maščobe) pasterizirano kozje mlekoVelikost pakiranja:plastenka 1lPredlog za serviranje:Mleko je nepogrešljiv del zajtrka ali malice. Uživamo ga lahko v napitkih ali samostojno, predstavlja pa tudi okusen dodatek pri peki sladic in pripravi najrazličnejših jedi.
    • Izberi pakiranje
  • Krvavice hišne Hiter pogled
    • Krvavice hišne Hiter pogled
    • Krvavice hišne
    • Pravijo, da ima vsaka vas v Sloveniji svoj recept za izdelavo krvavic, mi se našega držimo že vsaj 100 let. Dedek je vedno govoril, da mora biti prava krvavica polnjena v debelo svinjsko črevo, da se lahko ”ornh zapeče in hrusta”. Krvavice se že tradicionalno izdelujejo v zimskem času, zato jih imamo tudi mi v ponudbi samo, ko nastopi mraz.…
    • Izberi pakiranje
  • Krvavice v govejem črevu Hiter pogled
    • Krvavice v govejem črevu Hiter pogled
    • Krvavice v govejem črevu
    • Pravijo, da ima vsaka vas v Sloveniji svoj recept za izdelavo krvavic, mi se našega držimo že vsaj 100 let.  Krvavice se že tradicionalno izdelujejo v zimskem času, zato jih imamo tudi mi v ponudbi samo, ko nastopi mraz. Ponavadi od oktobra do marca.  Izdelujemo jih iz prekuhanih svinjskih glav in pljuč, katerim dodamo meto, majaron, Piransko sol, svežo čebulo…
    • Izberi pakiranje
  • Mladi kajmak Hiter pogled
    • Mladi kajmak Hiter pogled
    • Mladi kajmak
    • Tip mleka:KravjeOsnovna surovina:polnomastno kravje mlekoVelikost pakiranja:Različna pakiranjaPredlog za serviranje:Kajmak se običajno uporablja kot priloga k mesu oz. jedem z žara, odličen pa je tudi preprosto - kot namaz. Je nepogrešljiv pri pripravi krompirjevega pireja, svojo aromo in okus pa lepo razvije tudi v kombinaciji z različnimi omakami.Cena na kilogram 17,47 €
    • Izberi pakiranje
  • Mladi sir Hiter pogled
    • Mladi sir Hiter pogled
    • Mladi sir
    • Tip mleka:KravjeKozjeOvčjeOsnovna surovina:termizirano delno posneto kravje mleko termizirano polnomastno kozje mleko termizirano polnomastno ovčje mlekoVelikost hlebca:cca. 350gPredlog za serviranje:Zaradi svojega nežnega okusa je mladi sir vsestranski izdelek, ki je primeren za samostojno uživanje, odličen pa je tudi v solatah, s svežo zelenjavo, kot priloga pečenim jedem, na testeninah ali lazanjah.Cena na kilogramKravji mladi sir 10,92 €Ovčji mladi sir 20,97 €Kozji…
    • Izberi pakiranje
  • Ovčji jogurt Hiter pogled
    • Ovčji jogurt Hiter pogled
    • Ovčji jogurt
    • Tip mleka:OvčjeOsnovna surovina:pasterizirano ovčje mlekoVelikost pakiranja:lonček 0,25lPredlog za serviranje:V kombinaciji z medom in oreščki je lahko ovčji jogurt samostojen posladek ali del zajtrka, s svojimi okusi pa lepo osveži tudi različno pečeno zelenjavo, še posebno pečen krompir.
    • Izberi pakiranje
Zapri meni
×

Košarica