• Bela slanina – Lardo Hiter pogled
    • Bela slanina – Lardo Hiter pogled
    • Bela slanina – Lardo
    • Izdelujemo jo po starem italjanskem receptu, ki mu dodamo gorenjski priokus. Slanino razsolimo v mešanici začimb in Piranske soli, nato pa jo rahlo odimimo v črni sobi ali raufkamri, v kateri za dim poskrbijo bukova drva in suha žagovina. Tako pripravljen Lardo se kar stopi v ustih in je odličen za narezek ali pa ga uporabimo za izboljšanje okusa.Sestavine:trda hrbtna…
    • Izberi pakiranje
    • 2.0010.00
  • Carsko meso Hiter pogled
    • Carsko meso Hiter pogled
    • Carsko meso
    • Svinjska rebra obrežemo in jim odstranimo kožo in kosti. Tako pripravljeno meso narežemo na zrezke in začinimo s Piransko soljo, poprom in domačim česnom. Pripravljeno je Carsko meso, za katerega marsikdo pravi, da je boljše kot katerikoli čavap. Se strinjate z njimi?Sestavine:svinjska rebra brez kostiPiranska solčesenpoperPriprava:Carsko meso je že začinjeno, zato ga samo popečemo iz obeh strani do želene hrustljavosti.Rok…
    • Izberi pakiranje
    • 5.0045.00
  • Celi piščanci Hiter pogled
    • Trenutno ni na zalogi
      Celi piščanci Hiter pogled
    • Celi piščanci
    • Domači piščanci znanih slovenskih rejcev perutnine brez dodanih konzervansov. Nezačinjen. En piščanec ima od 1500 do 2000 g. Cena na kilogram 6,70 € Priprava: Domačega piščaneca spečemo v pečici, lahko ga polnimo ali pa razkosamo in meso pripravimo po želji. Rok uporabe do 7 dni.
    • Izberi pakiranje
    • 11.0013.00
  • Čevapčiči Hiter pogled
    • Čevapčiči Hiter pogled
    • Čevapčiči
    • Bolj kot so sveži, boljši so, zato jih v poletni sezoni izdelujemo dnevno. Sveži čevapčiči brez dodanih konzervansov in barvil pričnejo oksidirati že v dveh dneh, zato lahko hitro ločite, kateri so res kvalitetni.Sestavine:60% svinjsko meso20% goveje meso20% slaninaPiranska solčesenpoperPriprava:Čevapčiči so že začinjeni, zato jih samo popečemo do želene hrustljavosti.Rok uporabe do 5 dni. 
    • Izberi pakiranje
    • 4.0037.00
  • Dimljen kare brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen kare brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen kare brez kosti
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju, katerega vsi dobro poznamo. Kare je zelo pust kos mesa, saj ima nizko vsebnost maščobe.Sestavine:svinjski kare brez kostiPiranska solčesenpopersuhe začimbePriprava:Klasično dimljeno meso potrebuje…
    • Izberi pakiranje
    • 7.0014.00
  • Dimljen vrat brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen vrat brez kosti Hiter pogled
    • Dimljen vrat brez kosti
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju, katerega vsi dobro poznamo. Vratovina ima marmornato strukturo mesa in je eden najbolj okusnih delov, saj se v mesu prepleta maščoba.Sestavine:svinjska vratovinaPiranska solčesenpopersuhe…
    • Izberi pakiranje
    • 7.0013.50
  • Dimljena hamburška slanina Hiter pogled
    • Dimljena hamburška slanina Hiter pogled
    • Dimljena hamburška slanina
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju, katerega vsi dobro poznamo. Dimljena hamburška slanina ima večjo vsebnost maščobe in je zato odlična za peko ali kot dodatek jedem.Sestavine:svinjska rebraPiranska solčesenpopersuhe…
    • Izberi pakiranje
    • 2.5013.50
  • Dimljena rebra Hiter pogled
    • Dimljena rebra Hiter pogled
    • Dimljena rebra
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju. Dimljena rebra ne smejo manjkati v enolončnicah, kot so segedin, pasulj, prebranec in podobne. Sestavine:Svinjska rebra s kostmi Piranska sol, česen, poper, suhe začimbe.Priprava:Dimljena…
    • Izberi pakiranje
    • 7.0013.50
  • Dimljena šunka brez kosti Hiter pogled
    • Dimljena šunka brez kosti Hiter pogled
    • Dimljena šunka brez kosti
    • Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ''raufkamri'' oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju. Meso za dimljene šunke je od svinjskega stegna in vsebujejo manj maščobe. Sestavine:svinjsko stegnoPiranska solčesenpopersuhe začimbePriprava:Klasično dimljeno meso potrebuje daljše kuhanje in sicer od…
    • Izberi pakiranje
    • 7.0013.50
  • Domača govedina Hiter pogled
  • Domača salama Hiter pogled
    • Domača salama Hiter pogled
    • Domača salama
    • Domača salama je ena najbolj znanih tradicionalnih slovenskih kmečkih jedi, ki ne sme manjkati na nobeni praznični mizi.  Skrivnost dobre salame je v kvalitetnih sestavinah, pravilnem zorjenju in kančku vraževerja. Moj dedek mi je vedno pravil, da moraš salame delati samo ob prazni luni, saj se drugače meso ne osuši pravilno. Tako, kot bi znali reči drvarji za svoj les.…
    • Izberi pakiranje
    • 6.0010.00
  • Domača teletina Hiter pogled
  • Domače hrenovke Hiter pogled
    • Domače hrenovke Hiter pogled
    • Domače hrenovke
    • Izdelujemo jih iz svinjskega mesa, govedine in slanine, polnimo jih v naravna ovčja čreva. Vse hrenovke odimimo klasično, v dimnici s pomočjo bukovih drv in žaganja. Sestavine:50% svinjsko meso25% goveja vratovina25% slaninaPiranska solnitritna solPakirano po 2 para od 200g do 300gCena na KG 9,90 €Priprava:Hrenovke damo v hladno vodo, ko voda zavre, lonec odstavimo od štedilnika in jih pustimo v vroči…
    • Dodaj v košarico
    • 4.00
  • Domače klobase Hiter pogled
    • Domače klobase Hiter pogled
    • Domače klobase
    • Prava gorenjska klobasa kot nekoč, izdelana brez konzervansov.  Včasih so gorenjci izdelovali svoje klobase iz manj mletega svinjskega mesa boljših koncev, katere so rahlo odimili in začinili samo z morsko soljo, domačim česnom in mletim poprom. Mi se še vedno držimo te osnovne recepture. Na večje kose narežemo svinjsko stegno, goveje stegno in trdo hrbtno slanino. Meso zmešamo skupaj in…
    • Dodaj v košarico
    • 2.30
  • Gorenjska zaseka Hiter pogled
    • Gorenjska zaseka Hiter pogled
    • Gorenjska zaseka
    • Za izdelavo gorenjske zaseke na star način je potrebno najprej dobiti pravo slanino. Mi uporabljamo mesnato slanino svinjskih zaušnikov in trdo hrbtno slanino, ki jo razsolimo v mešanici stopljene soli in zaupnih začimb, katere dajo naši zaseki poseben okus. Po dobrem tednu dni sol iz slanine speremo, da zaseka ne postane preslana, in jo odimimo na klasični način v dimnici.…
    • Dodaj v košarico
    • 3.50
  • Goveji zrezki Hiter pogled
    • Goveji zrezki Hiter pogled
    • Goveji zrezki
    • Goveji zrezki s poreklom iz Poljanske doline od znanih rejcev.  Pakirano po 2-3 zrezke na paket oziroma 200g-300 g.Priprava:Goveje zrezke lahko spečemo na hitro na žaru. Če jih pripravljamo v omaki, je potrebno daljše kuhanje, da se zrezek zmehča.  Cena na kilogram 13,00 €Rok uporabe do 14 dni. 
    • Dodaj v košarico
    • 3.50
  • Jajca s kmetije Oman Hiter pogled
  • Kmečka pašteta Hiter pogled
    • Kmečka pašteta Hiter pogled
    • Kmečka pašteta
    • Paštete so ob pravilni sestavi eden bolj zdravih zajtrkov, saj ne vsebujejo sladkorjev in so preproste za pripravo, istočasno pa vsebujejo veliko beljakovin. Našo pašteto izdelujemo iz kuhanega svinjskega mesa in mladih govejih jeter. Masi dodamo praženo čebulo, Piransko sol, poper, timijan in čili. Preden jo napolnimo v kozarčke, ji dodamo sveže korenje in peteršilj. Tako pripravljena pašteta vsebuje manj…
    • Dodaj v košarico
    • 1.70
  • Kmečka šunkarica Hiter pogled
    • Kmečka šunkarica Hiter pogled
    • Kmečka šunkarica
    • Izdelujemo jo iz mešanice svinjskega in govejega mesa, v katerega ne dodajamo hidrovezivnih sredstev za zadrževanje vode, ter tako dosežemo bolj kompaktno in okusno šunkarico, katera ima nižjo vsebnost soli, saj le ta predstavlja samo 2 grama na 100 gramov izdelka.   Šunko izdelujemo iz svinjskega plečeta in goveje vratovine, ki deluje kot vezivo za svinjino in slanino. Šunkarica mora po…
    • Izberi pakiranje
    • 3.005.00
  • Kozji sir Hiter pogled
    • Kozji sir Hiter pogled
    • Kozji sir
    • Tip mleka:KozjeVrsta mleka:termizirano polnomastno kozje mlekoČas zorenja:3-6 mesecevVelikost hlebca:1kg-3kgTip sira:Poltrdi sirPredlog za serviranje:Nežen kozji sir lepo dopolnjuje zelenjavo blagega okusa (na primer cvetačo ali jajčevce), odličen pa je tudi za popestritev pečenih rib in morskih sadežev. Na sirni plošči se dobro ujema s sladkastim okusom mandljev in mehkim belim kruhom.Cena na kilogram 29,25 €
    • Izberi pakiranje
    • 14.6329.25
  • Kruh iz krušne peči Hiter pogled
  • Linški piškoti Hiter pogled
  • Mešani piškoti Hiter pogled
    • Mešani piškoti Hiter pogled
    • Mešani piškoti
    • DOMAČI MEŠANI PIŠKOTI (0,5 kg) Piškoti so narejeni ročno in brez konzervansov. V škatli je deset različnih vrst piškotov: orehovi rogljički, linški, rogljički brez jajc, domači prijatelj, orehove palčke s čokolado, orehi, mandljevi srčki,… Sestavine: pšenična moka, maslo, sladkor, jajca, orehi, kisla smetana, kokosova moka, čokolada,  kremni namaz, vanilin sladkor, rozine, cimet. Rok trajanja 20 dni. Hraniti na suhem in…
    • Dodaj v košarico
    • 8.00
  • Mešano mleto meso Hiter pogled
  • Orehove palčke Hiter pogled
    • Orehove palčke Hiter pogled
    • Orehove palčke
    • OREHOVE PALČKE (0,5 kg) Piškoti so narejeni ročno in brez konzervansov. Sestavine: pšenična moka, maslo, orehi, mleti sladkor, jajčni rumenjak, kremni namaz, čokolada, kakav v prahu, cimet, vanilin sladkor. Rok trajanja 30 dni. Hraniti na suhem in hladnem prostoru.
    • Dodaj v košarico
    • 9.00
  • Orehovi rogljički Hiter pogled
  • Paket gajbica  mešani Hiter pogled
    • Paket gajbica  mešani Hiter pogled
    • Paket gajbica mešani
    • Po želji sestavimo iz mesnin, drugih mesnih izdelkov, sira, medu in mesnih namazov.Stranke v tem paketu pogosto izberejo:Mini salamaDomača klobasaKos siraKozarček pašteteKozarček zasekeRezani ocvirkiSuhomesnati izdelkiKmečki narezekZa več informacij ali naročila po meri nas kontaktirajte.
    • Dodaj v košarico
    • 20.00
  • Paket gajbica – mesni Hiter pogled
  • Paket ladjica Hiter pogled
  • Paket pladenj Hiter pogled
    • Trenutno ni na zalogi
      Paket pladenj Hiter pogled
    • Paket pladenj
    • Po želji sestavimo iz mesnin, drugih mesnih izdelkov, sira, medu in mesnih namazov.Stranke v tem paketu pogosto izberejo:Mini salamaDomača klobasaKos siraKozarček pašteteKozarček zasekeRezani ocvirkiZa več informacij ali naročila po meri nas kontaktirajte.
    • Beri dalje
    • 9.90
Zapri meni
×

Košarica