• Suhi ocvirki Hiter pogled
    • Suhi ocvirki Hiter pogled
    • Suhi ocvirki
    • Ocvirke ocedimo, tako da vsebujejo malo maščobe, so mleti in rahlo soljeni. Sestavine:SlaninaPiranska solPriprava:Suhe ocvirke lahko dodamo zelju, repi, poticam ali pa jih jemo kar same.Rok uporabe najmanj 20 dni.
    • Izberi pakiranje
    • 3.7017.50
  • Svinjina – kosi Hiter pogled
  • Svinjska mast Hiter pogled
  • Svinjski ražnjiči Hiter pogled
    • Svinjski ražnjiči Hiter pogled
    • Svinjski ražnjiči
    • Začinjeni ražnjiči s svežo papriko ne smejo manjkati na pravem poletnem praznovanju.Sestavine:Svinjsko mesopaprikaPiranska solpoperčesenPriprava:Ražnjiči so že pripravljeni, zato jih samo popečemo na žaru.Rok uporabe do 5 dni.
    • Izberi pakiranje
    • 5.0019.00
  • Tatarski biftek Hiter pogled
    • Tatarski biftek Hiter pogled
    • Tatarski biftek
    • Tatarski biftek je pripravljen iz prvovrstnega govejega mesa in je obvezna sestavina vsake praznične mize. Naš recept ne vsebuje konzervansov, zato ga pripravljamo dnevno svežega po naročilu.Sestavine:Goveje meso, Piranska sol, kapre, čili, inčuni, majoneza, poper, paprika, čebula, česen.Priprava:Tatarski biftek postrežemo z vloženo zelenjavo in izbranim sirom. Priporočamo, da kruh popečete in ga po želji namažete z maslom.Rok uporabe najmanj 5…
    • Izberi pakiranje
    • 4.2021.00
  • Telečje hrenovke Hiter pogled
    • Telečje hrenovke Hiter pogled
    • Telečje hrenovke
    • Hrenovke izdelujemo iz Poljanske teletine znanih rejcev. Hrenovke polnimo v naravna ovčja čreva in jih rahlo odimimo v klasični dimnici.Sestavine:80% telečje meso20% slaninaPiranska solnitritna solPakirano po 2 para od 200g do 300gCena na kilogram 13,90 €Priprava:Hrenovke damo v hladno vodo, ko voda zavre odstavimo lonec s štedilnika in pustimo hrenovke v vroči vodi še 5 minut.Rok uporabe do 14 dni.
    • Dodaj v košarico
    • 5.00
  • Telečje hrenovke z olivnim oljem Hiter pogled
    • Telečje hrenovke z olivnim oljem Hiter pogled
    • Telečje hrenovke z olivnim oljem
    • Hrenovke brez holesterola in svinjine izdelujemo iz teletine rejcev iz Poljanske doline in jim dodamo samo Piransko sol ter olivno olje. S tem izdelamo vrhunski izdelek, ki ne vsebuje holesterola in nima dodanih konzervansov. Polnimo jih v ovčje črevo in odimimo.Sestavine:80% telečje meso20% olivno oljePiranska solPakirano po 2 para od 200g do 300gCena na kilogram 13,90 €Priprava:Hrenovke damo v hladno…
    • Dodaj v košarico
    • 5.00
  • Telečji zrezki Hiter pogled
    • Telečji zrezki Hiter pogled
    • Telečji zrezki
    • Telečji zrezki s poreklom iz Poljanske doline od znanih rejcev.  Pakirano po 2-3 zrezke na paket oziroma 200g-300 gPriprava:Telečje zrezke lahko spečemo na hitro na žaru, jih pripravimo v omaki ali pa naš najljubši recept, da jih naredimo po dunajsko.  Cena na kilogram 18,50 €Rok uporabe do 14 dni.
    • Dodaj v košarico
    • 4.50
  • Tlačenka Tina Hiter pogled
    • Tlačenka Tina Hiter pogled
    • Tlačenka Tina
    • Tlačenka je tradicionalna slovanska predjed, saj jo jedo na različne načine po vsej srednji in zahodni Evropi.  Recept za našo tlačenko je izpilila mama Tina, njena posebnost pa je, da jo izdelujemo z veliko vsebnostjo svinjskih ličnic, katere ji dajo bolj rahlo teksturo. Ker je tlačenka izdelana brez konzervansov, jo pakiramo v vakumske vrečke, kjer se njen rok uporabe ohrani…
    • Izberi pakiranje
    • 2.0010.00
  • Vratovina za žar Hiter pogled
    • Vratovina za žar Hiter pogled
    • Vratovina za žar
    • Svinjska vratovina, narezana na zrezke in začinjena, je preprosta za pripravo in gre odlično skupaj s čevapčiči na vsakem pikniku.Sestavine:Svinjsko mesoPiranska solpoperčesenPriprava:Meso je že pripravljeno in začinjeno, zato ga samo spečemo do želene hrustljavosti.Rok uporabe do 4 dni. 
    • Izberi pakiranje
    • 5.0019.00
  • Zaliti ocvirki Hiter pogled
  • Zorjen rozbif Hiter pogled
    • Zorjen rozbif Hiter pogled
    • Zorjen rozbif
    • Najboljši kos govedine, zorjen vsaj 30 dni. Tako pripravljena govedina postane izredno mehka ob pečenju, saj se meso z zorjenjem zmehča in pridobi na okusu. Priprava: Zorjen rozbif lahko spečemo v kosu v pečici ali pa narežemo na zrezke in samo na hitro popečemo na žaru ali v ponvi. Meso začinimo tik pred peko, da se ne izsuši. Rok uporabe…
    • Izberi pakiranje
    • 11.0044.00
Zapri meni
×

Košarica