• Piščančja krila Hiter pogled
  • Piščančje krače brez kosti in kože Hiter pogled
  • Piščančji file Hiter pogled
    • Piščančji file Hiter pogled
    • Piščančji file
    • Prsa piščancev lahko uporabimo za paniranje, peko na žaru, jih pripravimo v omaki ali pa narežemo na kocke in popečemo za v solato. Priprava: Prsa pred pripravo začinimo, popečemo v ponvi, na žaru ali paniramo. Rok uporabe do 6 dni.
    • Izberi pakiranje
    • 4.1516.60
  • Piščančji ražnjiči Hiter pogled
  • Rezani ocvirki Hiter pogled
    • Rezani ocvirki Hiter pogled
    • Rezani ocvirki
    • Svežo slanino narežemo na majhne kocke in jih ocvremo v kotlu. Pripravljenim ocvirkom odcedimo odvečno maščobo in jih posolimo. Skrivnost dobrih ocvirkov je, da jih ravno prav zapečemo, da postanejo hrustljavi a ne pretrdi. Sestavine:Slanina Piranska solPriprava:Suhe ocvirke lahko dodamo zelju, repi, poticam ali pa jih jemo kar same.Rok uporabe najmanj 20 dni
    • Izberi pakiranje
    • 4.0020.00
  • Sir Kosec Hiter pogled
    • Sir Kosec Hiter pogled
    • Sir Kosec
    • Tip mleka:KravjeVrsta mleka:Surovo delno posneto kravje mlekoČas zorenja:3-6 mesecevVelikost hlebca:5kg-7kgTip sira:Poltrdi sirPredlog za serviranje:S svojim rahlo pikantnim okusom je Kosec odličen za gratiniranje različnih zelenjavnih, krompirjevih, jajčnih in mesnih jedi, saj ustvari prijetno aromo. Za poln in bogat okus je pomembno, da je sir segret na sobno temperaturo. Na sirnih ploščah najbolje deluje v kombinaciji s suhimi marelicami in orehiCena…
    • Izberi pakiranje
    • 8.0916.17
  • Sir Kosobrin Hiter pogled
    • Trenutno ni na zalogi
      Sir Kosobrin Hiter pogled
    • Sir Kosobrin
    • Tip mleka:KravjeVrsta mleka:surovo polnomastno kravje mlekoČas zorenja:2 mesecaVelikost hlebca:380gTip sira:Sir z belo plesnijoPredlog za serviranje:Z mehko strukturo in polnim okusom Kosobrin lepo obogati okus nežnega belega mesa ali pečene zelenjave in poudari svežino različnih solat. Ker ni pikanten, se povezuje z oreščki in suhim sadjem nežnejšega okusa, na primer lešniki, mandlji in marelicami.Cena na kilogram 20,95 €
    • Izberi pakiranje
    • 10.4820.95
  • Sir Kozovč Hiter pogled
    • Sir Kozovč Hiter pogled
    • Sir Kozovč
    • Tip mleka:Kozje, ovčjeVrsta mleka:Termizirano polnomastno kozje mleko in termizirano polnomastno ovčje mlekoČas zorenja:4-8 mesecevVelikost hlebca:4,5kg-5,5kgTip sira:Poltrdi sirPredlog za serviranje:Edinstven okus Kozovča se najbolje občuti ob samostojnem uživanju. Segret na sobno temperaturo ali naložen na popečenem kruhu razvije sir svojo pravo aromo, ki se lepo ujema z lešniki ali olivami in brusnično omako.Cena na kilogram 30,03 €
    • Izberi pakiranje
    • 15.0130.03
  • Sir Volbenk Hiter pogled
    • Sir Volbenk Hiter pogled
    • Sir Volbenk
    • Tip mleka:KravjeVrsta mleka:Surovo delno posneto kravje mlekoČas zorenja:2-3 mesecevVelikost hlebca:5kg-9kgTip sira:Poltrdi sirPredlog za serviranje:Zaradi prijetno mehke teksture in topljivosti se Volbenk lepo poda v različne omake, na pice in omlete. Blag in nežen okus Volbenka se na sirnih ploščah dobro ujame s svežimi hruškami ali grozdjem, za ustvarjanje močnejših arom pa ga lahko kombiniramo z olivnim oljem ali tartufi.Cena na…
    • Izberi pakiranje
    • 6.6113.22
  • Sir za žar Hiter pogled
    • Sir za žar Hiter pogled
    • Sir za žar
    • Tip mleka:KravjeVrsta mleka:pasterizirano polnomastno kravje mlekoVelikost kosa:cca. 450gPredlog za serviranje:Narezan na rezine in popečen je sir za žar odlična rešitev za hitro kosilo ali popestritev piknika. Za še bogatejši okus lahko sir pred pečenjem posujete z različnimi začimbami ali pa ga ovijete v pršut ali rezine bučk.Cena na kilogram 13,42 €
    • Izberi pakiranje
    • 5.4010.80
  • Sladka smetana Hiter pogled
    • Sladka smetana Hiter pogled
    • Sladka smetana
    • Tip mleka:KravjeVrsta mleka:pasterizirano polnomastno kravje mlekoVelikost pakiranja:Plastenka 0,25lPredlog za serviranje:Stepena smetana se lahko uporablja za okrasitev tort, sadnih in sladolednih kup ter številnih drugih sladic, kot dodatek pa obogati okus različnih krem, prelivov in omak.Cena na kilogram 15,35 €
    • Izberi pakiranje
    • 2.0510.25
  • Suhe klobase Hiter pogled
    • Suhe klobase Hiter pogled
    • Suhe klobase
    • Prava gorenjska klobasa kot nekoč, izdelana brez konzervansov.  Včasih so gorenjci izdelovali svoje klobase iz manj mletega svinjskega mesa boljših koncev, katere so rahlo odimili in začinili samo z morsko soljo, domačim česnom in mletim poprom. Mi se še vedno držimo te osnovne recepture. Na večje kose narežemo svinjsko stegno, goveje stegno in trdo hrbtno slanino.  Meso zmešamo skupaj in…
    • Dodaj v košarico
    • 2.30
  • Suhi ocvirki Hiter pogled
    • Suhi ocvirki Hiter pogled
    • Suhi ocvirki
    • Ocvirke ocedimo, tako da vsebujejo malo maščobe, so mleti in rahlo soljeni. Sestavine:SlaninaPiranska solPriprava:Suhe ocvirke lahko dodamo zelju, repi, poticam ali pa jih jemo kar same.Rok uporabe najmanj 20 dni.
    • Izberi pakiranje
    • 3.7017.50
  • Svinjina – kosi Hiter pogled
  • Svinjska mast Hiter pogled
Zapri meni
×

Košarica