Selected:

Dimljena rebra

7.0013.50

Dimljena rebra

7.0013.50

Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ”raufkamri” oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju. Dimljena rebra ne smejo manjkati v enolončnicah, kot so segedin, pasulj, prebranec in podobne. 

Sestavine:

Svinjska rebra s kostmi Piranska sol, česen, poper, suhe začimbe.

Priprava:

Dimljena rebra izboljšajo naše enolončnice, saj naredijo okusen pasulj, prebranec, segedin ali pa jemo sama z malo hrena ali krompirjevo solato.

Rok uporabe do 30 dni.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Teža

500g, 1000g, 2000g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dimljena rebra”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri meni
×

Košarica