Selected:

Pečena hamburška slanina

3.0015.00

Pečena hamburška slanina

3.0015.00

Dimljeno meso še vedno pripravljamo po tradicionalnem receptu. V salamurju razsolimo meso, nato pa ga odimimo v ”raufkamri” oziroma dimnici, v kateri s pomočjo bukovih drv in žaganja dosežemo, da ima meso vonj in okus po dimljenju. Po tem postopku na nizki temperaturi hamburger pečemo v pečici še 4 ure, da se zmehča in kar stopi v ustih.

Sestavine:

Svinjska rebra
Piranska sol
česen
poper
suhe začimbe

Priprava:

Pečena hamburška slanina ne potrebuje dodatne toplotne obdelave in je primerna za narezke in sendviče. Kljub temu pa je zaradi svojega izrazitega okusa primerna za zabele in dodatke k zelju, regratu, vampom.

Rok uporabe do 30 dni

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Teža

200g, 400g, 600g, 1000g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pečena hamburška slanina”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri meni
×

Košarica